MKB Data Science Top 50 evenement informatie

Tijdens de Data week NL- 28 juni 2022

Programma 28 juni 2022

15.00 Inloop

15.30 Start programma

15.35 Welkom door partners

16.00 Pitches Top 3

16.20 Inhoudelijke spreker: Mariam Halfhide

16.50 Ceremonie 'MKB Data Science Top 50'

17.00 Start Borrel

Florijnz Data Science rapport

Florijnz Corporate Finance heeft het rapport opgesteld waarin inzicht wordt gegeven in de 50 snelstgroeiende Nederlandse MKB-bedrijven die data science consultancy én toepassingen leveren aan andere ondernemingen. Verder zijn er interviews afgenomen met klanten van Data Science bedrijven over het succes van data toepassingen.

Iwan Verrips

Iwan is een Nederlandse presentator, bekend van zijn programma's op BNR. Hij heeft in het verleden de BNR Tech Update gemaakt en de redactie verzorgd van BNR Digitaal. Ook nu is hij nog steeds bovengemiddeld geïnteresseerd in technologie en data en de mogelijkheden die zij bieden.

Je zou hem best een tech-enthousiasteling kunnen noemen, maar wel met oog voor beveiliging, privacy en ethiek. Dat zijn - in zijn ogen - absolute voorwaarden voor succes als het om technologie en data gaat. 


Mariam Halfhide

Mariams expertise ligt op het gebied van datagedreven werken en het optimaal benutten van data als bedrijfsmiddel. Sinds 2016 is Mariam actief als consultant op het gebied van Data & Al. Binnen haar projecten heeft Mariam veel analytische rollen vervuld, waarin ze ruime ervaring heeft opgedaan met data analytics en data science. Daarnaast, heeft Mariam diverse data lead en advies rollen vervuld bij verschillende organisaties, waarbij zij verantwoordelijk was voor de team samenwerking en de verbinding van data, ICT en de business. Momenteel werkt zij als AI Strateeg bij GoDataDriven, waar zij in de praktijk de behoeftes van een organisatie weet te vertalen naar praktische oplossingen die waarde toevoegen en bijdragen aan het worden van een datagedreven organisatie. Locatie

Dataweek NL

 's-Hertogenbosch