MKB Data Science Top 50 evenement informatie

26 Oktober tijdens de Data week NL!

Programma

15.00 Inloop

15.30 Welkomstwoord door datastad gemeente 's-Hertogenbosch

15.35 Welkom door partners

16.00 Pitches Top 3

16.30 Inhoudelijke spreker Robey de Jong (Lead Analytics Digital Transformation Office Rabobank)

17.00 Ceremonie 'MKB Data Science Top 50'

17.30 Borrel

Florijnz Data Science rapport

Florijnz Corporate Finance heeft het rapport opgesteld waarin inzicht wordt gegeven in de 50 snelstgroeiende Nederlandse MKB-bedrijven die data science consultancy én toepassingen leveren aan andere ondernemingen. Verder zijn er interviews afgenomen met klanten van Data Science bedrijven over het succes van data toepassingen.

Bas van Werven

Bas van Werven is een Nederlandse presentator, bekend van zijn programma's op BNR en Eénvandaag. U wordt net als in zijn radioshows door het evenement heen gepraat. Scherp, betrokken en met humor. Dit zal Bas dus ook doen als presentator tijdens het MKB Data Science Top 50 evenement.

 


Robey de Jong

Robey de Jong is een data duizendpoot. Met een achtergrond in de consultancy waarin zij grote corporates adviseerde op het gebied van Data & Analytics vervult zij nu de rol van zowel de Analytics Way of Working lead binnen Rabobank, als de Vice-Voorzitter van CosmoQueen Foundation en is zij ook nog eens Co-Founder van de AI-startup Youai. Door haar ervaring in verschillende type Data Science organisaties heeft zij een succesvol Data Science groeiproces weten te bouwen voor grote en kleine bedrijven, waarin haar ervaringen in en de successen van de start-up en de corporate wereld met elkaar zijn verbonden. Locatie

Dataweek NL

Grasso/Grenco gebouw, Parallelweg 27

5223 AL ’s-Hertogenbosch