Partners van MKB Data Science Top 50

Het MKB Data Science Top 50 evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende partners:

Florijnz Corporate Finance is een onafhankelijke corporate finance boutique die ondernemers begeleidt bij het kopen en verkopen van ondernemingen. Daarnaast is Florijnz gespecialiseerd in het waarderen van ondernemingen en het begeleiden van ondernemingen bij het verkrijgen of optimaliseren van financiering bij banken, informals of private equity/venture capital partijen.

 

Maar… Waarom Florijnz?

Passie (h)erkennen

Onafhankelijk

Vroeg of laat: wij vinden ALTIJD geschikte kandidaten

Kwaliteit

Transparante en duidelijke werkwijze

Ontzorgt van A tot Z

Er zijn genoeg reden om Florijnz te kiezen, dus waar wacht u nog op…

 

Als deze aanpak u aanspreekt kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvend en persoonlijk kennismakingsgesprek om onze unieke werkwijze te ervaren. Florijnz is telefonisch te bereiken via 085 023 94 05 of u kunt een e-mail sturen naar info@florijnz.nl 


Nederland is één van de meest innovatieve landen ter wereld, maar om te kunnen innoveren is tijd én geld nodig. De Breed & Partners ondersteunt al meer dan 35 jaar MKB-bedrijven in Nederland bij het vinden van die financiering. Dit doen we met behulp van de ‘financieringsmix’, een combinatie van subsidies, leningen, kredieten, crowdfunding, fiscale voordelen en participaties waarmee we invulling geven aan uw financieringsbehoefte. 

 

Wil je meer informatie over de diensten van De Breed & Partners en wat deze voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op; bel 076-565 4321 of stuur een e-mail naar info@debreed.nl


Het JADS MKB Datalab helpt organisaties waarde te creëren met data. Dat doen we door met data scientists (in opleiding) kortlopende projecten uit te voeren. De studenten staan er tijdens hun project niet alleen voor, maar krijgen professionele begeleiding van ervaren professionals en wetenschappers. Mocht de student er niet uitkomen, dan zorgen wij altijd dat het project alsnog wordt afgerond. Samen met onze opdrachtgevers definiëren we een data project met een concreet eindresultaat. Het liefst richten we ons daarbij op een project dat direct een kostenbesparing of omzetvergroting oplevert. In sommige gevallen reikt de ambitie van de opdrachtgever verder dan een enkel project. In dat geval bekijken we hoe in een serie projecten toe kunnen werken naar het gewenste eindresultaat.

 

Neem contact met ons op via info@jadsmkbdatalab.nl of ga naar jadsmkbdatalab.nl voor meer informatie


Welkom in Den Bosch, toonaangevende datastad.Met data bijdragen aan het geluk van bewoners en bedrijven in de stad. Daarbij kijken we niet zozeer naar de technologie, maar naar wat je ermee kunt. Data dichtbij de mens brengen, op een verantwoorde manier. Dat doen we samen. We vinden het belangrijk de kennis van het onderwijs en bedrijfsleven te verbinden aan maatschappelijke initiatieven. Jong talent en start-ups krijgen alle kansen. We bieden ruimte om te experimenteren en samen te innoveren. 

 

Voor meer informatie: https://www.denbosch.nl/nl/datastad


 

De Jheronimus Academy of Data Science (JADS) in Den Bosch is een universiteit gespecialiseerd in data science. De academie is een initiatief van de Technische Universiteit Eindhoven, de Universiteit van Tilburg, de gemeente ’s-Hertogenbosch en de provincie Noord-Brabant. De nieuwste universiteit van Nederland biedt een aantal innovatieve data science programma's op undergraduate, graduate en post-graduateniveau om de data scientists van de toekomst op te leiden. 

 

Voor meer informatie: www.jads.nl


Sinds dit jaar is het Data & Insight Network voor het eerst betrokken bij de totstandkoming van het MKB Data Science rapport. 

 

Het Data & Insights Network is een betrouwbaar en deskundig kenniscentrum voor strategische, tactische en organisatorische uitdagingen op het gebied van data, analytics en insights. Aangesloten professionals en gebruikers kunnen bij het Network terecht met al hun vragen. Het Data & Insights Network maakt zich hard voor de branchebelangen in het algemeen en de belangen van de bij hen aangesloten bureaus en professionals in het bijzonder. 

 

Voor meer informatie: www.datainsightsnetwork.nl